Корисни совети​

Планирате молерисување во вашиот дом, но нередот и подготовните пред молерисување Ви е здодевна работа? Поместување на мебелот, покривање…
Пред почнување на проект за боење на различни површини секогаш е потребна соодветна подготовка на површината. Доколку првиот чекор…
Во разговори со трговците на лепила за плочки или со самите мајстори веројатно сте слушнале за различни термини кои…
Нашите домови од време на време треба да се обноват, да се исфарбаат и да добијат нов сјај. Една…
Сведоци сме на енормно покачување на секојдневните животни трошоци за храна, производи за домаќинство и хигиена, електрична енергија… Овој…
Бојадисувањето на ѕидовите во домот претставува не толку омилена активност кај повеќето семејства. Гужва, мајстори, неред и пореметување на…
Појавата на мувла е честа појава, посебно во зимските услови поради зголемената влажност на воздухот, намалено проветрување и секако…
MITOL – Одберете го вистинското лепило! Целта на секое лепење е да се добие добар спој помеѓу 2 материјали.…
Што е топлинска изолација? Кога велиме топлинска изолација, најчесто мислиме на термоизолационен материјал чија функција е да го заштити…
Доколку сакате на куќата да и дадете посебен изглед, треба да ја изберете вистинската боја на фасада. Правилно избраната…
Варосување во зима секако може да се препорача. Идеално време за бојадисување на ѕидовите би било на температури кои…
Кога последен пат сте го бојадисувале вашиот стан? Дали се сеќавате? Или беше толку одамна што не се ни…
Дали ви се случило декорацијата и внатрешното уредување на вашиот стан да станат малку досадни? Или време е за…