Кои сме ние?​

Т.Д. Хромак е семејна компанија која се занимава со трговија на големо со бои и лакови.

Далечната 1988 година започнавме со еден малопродажен објект во Куманово. Препознавајќи ја зголемената побарувачка на пазарот за бои и лакови, во 2001 година нашата компанија започнува со трговија на големо. Од неодамна сме присутни со дистрибутивен центар во Скопје, Визбегово.

Располагаме со најголем асортиман на бои и лакови како и материјали за завршни работи во градежништво.

магацин

Куманово

магацин

Куманово

дистрибутивен центар

Скопје

дистрибутивен центар

Скопје

НАСКОРО !

Централен магацин во индустриска зона Речица – Куманово

БРЕНДОВИ
кои ги застапуваме