KERAMOL® Plus Лепило за керамички плочки

Лепило за керамички плочки, изработено на база на хидраулични врзивни средства, посебно селектирани агрегати, синтетички попимери и адитиви. Погоден е за вградување на керамички плочки, камени мозаици и камени плочки. Наменет е за вградување на керамички плочки во ентериери, на ѕидни и подни површини, за простории кои се под краткотрајно влијание на зголемена влажност (кујни, бањи и тоалети).

5 kg, 25 kg
Потрошувачка: Од 2-5 kg/m² во зависност од квалитетот на спремената површина, од техниката и од начинот на нанесување на лепилото.

SHARE