KERAMOL Flex Флексибилно лепило за керамички плочки

KERAMOL Flex е флексибилно лепило за керамички плочки на база на хидраулични врзивни средства, посебно селектирани агрегати, синтетички полимери и адитиви. Наменет е за внатрешни невпивачки и надворешни невпивачки плочки кои се вградуваат на впивачки подни површини. Температурно е постојан од -20°C до +70°C. Се препорачува за употреба во бањи, кујни, системи со подно греање, балкони и тераси, односно во сите ситуации каде залепените керамички плочки се изложени на зголемена влажност и промена на температура.

25 kg
Потрошувачка: Од 2-5 kg/m² во зависност од квалитетот на спремената површина ,од техниката и од начинот на нанесување на лепилото.

SHARE