KERAMOL® lnterior Лепило за керамички плочки

KERAMOL Interior е лепило за керамички плочки на база на хидраулични врзивни средства, посебно селектирани агрегати и адитиви. Погоден е за вградување на керамички плочки, на природен впивачки камен, теракотни плочки како и сипорекс, односно гасбетонски блокови. Се препорачува за положување на керамички плочки во ентериери, на впивачки ѕидни и подни површини.

25 kg
Потрошувачка: Од 2-5 kg/m² во зависност од квалитетот на спремената површина, од техниката и од начинот на нанесување на лепилото.

SHARE