KERAMOL® Elastic White Бело високо еластично лепило за керамички плочки

Високо еластично лепило за керамички плочки на база на бел цемент со посебно селектирани агрегати, синтетички попимери и адитиви. Наменет е за надворешни и внатрешни ѕидни и подни површини за лепење на камен мермер, гранит, керамика, мозаици, стаклени призми… Температурнo е постојан. Се користи за бањи, кујни, базени, системи за подно греење… Идеален за услови со зголемена влажност и температурни промени.

5 kg, 25 kg
Потрошувачка: Од 2-5 kg/m² во зависност од квалитетот на спремената површина, од техниката и од начинот на нанесување на лепилото.

SHARE