KERAMOL® Flex White Бело високо еластично лепило за керамички плочки

KERAMOL Flex е флексибилно лепило за керамички плочки базирано на хидраулични врзива, специјално избрани агрегати, синтетички полимери и адитиви. Наменет е за внатрешни неапсорбирачки плочки и за надворешни неапсорбирачки плочки кои се поставуваат на абсорбирачки подни површини.

Температурно стабилно е од -20°C до +70°C. Се препорачува за употреба во бањи, кујни, системи за подно греење, балкони и тераси, односно во сите ситуации кога лепените керамички плочки се изложени на зголемена влажност и промени во температурата.

SHARE