PATIO Акрилна боја за дрво и метален мебел за градина

Акрилна боја за дрво и метален мебел за градина. Погодна е за нетретирани, претходно обоени или лакирани површини и обработено дрво под притисок.

0.225 l, 0.9 l

Сподели
Додадено во листа на омилени