AQUAMAX® Lasur Тор Дебелослоен транспарентен премаз за дрво

Дебелослоен лак-премаз на база на водена дисперзија на акрилни врзива, специјални адитиви, восок, посебни УВ апсорбери и стабилизатори. Се користи за заштита на дрвени површини во надворешни или внатрешни услови. Ја истакнува природната структура на дрвото и го штити од влага, УВ зраци и останати влијанија. Нема непријатен мирис. Се произведува како безбоен и нијансиран според Aquamax Lasur Тор тон картата.

0.65 l, З l, 10 l
Потрошувачка: ≈ 7 m²/0.65 l за двослоен нанос, во зависност од квалитетот на подготвените површини и начинот на нанесување.

SHARE