Nevena Color COOL FLEXI PAINT акрилна боја за PVC

Aкрилна боја за пвц е специјален завршен премаз за внатрешни и надворешни површини на ПВЦ профили. Се разредува со вода, нема непријатна миризба, исклучително отпорен на атмосферски влијанија и УВ срачења. Брзо се суши и се нанесува директно на пластика (ПВЦ) без употреба на прајмер. Производот е достапен во 4 нијанси: бела, црна, темно кафеава и антрацит.

SHARE