GLETOLIN® Маса за израмнување на внатрешни ѕидови

GLETOLIN е прашкаста маса за глетување на внатрешни, цврсто малтерисани ѕидни површини, како и гипс картонски плочи. GLETOLIN-от се одликува со исклучителна белина, со леснотија при нанесувањето и обработливоста. Израмнетите површини, кои се потполно суви, можат да се бојат со сите врсти на дисперзни бои.

5 kg, 25 kg
Потрошувачка: 0.9-1.5 kg/m², во зависност од рапавоста на подлогата.

Сподели
Додадено во листа на омилени