COOL Боја за базен

Заштитна и декоративна боја за базен, но и за останати површини како што се бетонски, асфалтни, малтерисани, гипсани (подови, тераси, работилници хали и гаражи) и ел. Може да се нанесе со четка, ваљак и распрскувачки пиштол. За перење на работниот прибор и за разредување на премазот се користи нитро разредувач. Пред да се нанесе, површината мора да биде сува, чиста и без прашина и маснотии. Премазот брзо се суши и има голема отпорност на абење, атмосферски влијанија, бензин, нафта и уље. Се суши за време од 12h.

1 kg, З kg, 25 kg
Потрошувачка: 4-6 m²/1kg боја, во 1 слој.

Сподели
Додадено во листа на омилени