COOL Антикорозивен емајл 3х1

Антикорозивен Зх1 емајл, кој се користи како основен но и завршен, брзосушечки премаз наменет за метални површини. Се нанесува со четка, ваљак или распрскување. Површините мора да бидат целосно одмастени. Се користи исклучиво со разредувач COOL Зх1.

0.75 l, 2.5 l, 1O l
Потрошувачка: 8–10 m²/1l премаз, во 1 слој .

Сподели
Додадено во листа на омилени