BODY C423 LENS CLEAR- лак за фарови

Специјално дизајниран еластичен лак кој им дава сјаен изглед на предните или задните фарови. Одлично решение за нивна репарација кога под влијание на временските услови стануваат жолтеникави и избледени. Ја прошушта топлината од фаровите и не пожолтува. Лесен е за аплицирање брзо се суши и обезбедува трајна заштита.

Количина: 400ml

SHARE